Opplev Nordkapp - både i midnattsol og nordlys

Midnattsola skinner på oss i Nordkapp mellom 14. april og 31.juli. Da er sola over horisonten hele døgnet. Nordlyset vises på himmelen straks kveldene mørkner, så allerede i september er det flotte forhold for å oppleve et dansende nordlys på kveldshimmelen. 

Vandring til Knivskjelodden

Det er en mektig naturopplevelse å vandre ut til Europas nordligste odde som strekker seg 1450 meter lengre nord enn Nordkapp! Vi beregner ca 2,5 timer hver vei på den totalt 34 km lange turen. 

Hverdagsliv i fiskeværene våre

På veien mot Nordkapp bør du stikke innom fiskeværene på Magerøya; Kamøyvær, Gjesvær og Skarsvåg. Her dreier livet seg om fiske!

Kongekrabbe - både fangst og på menyen

Unn deg smaken av nyfanget kongekrabbe. Her kan du bli med ut på sjøen å fange den, eller nøye deg med å innta et fantastisk måltid. 

Fugleliv på Gjesværstappan

Hver vår våkner fuglefjellet fra vinterstillheten når millioner av hekkende sjøfugl kommer inn fra havet. En mektig naturopplevelse.

Café teater i Honningsvåg

Lurer du på hvordan det er å bo i Nordkapp? Vil du vite litt mer om historien vår? Lokale unge talenter formidler gjennom humor, sang og dans vår sterke historie.

Honningsvåg kirke

Kun kirka overlevde 2.verdenskrig, derfor betyr den ekstra mye for oss. Den var hjem for oss den første tiden etter freden våren 1945. 

Nyt et bad i Barentshavet

På vei ut fra Honningsvåg mot Nordkapp (E69) kommer du til Østerelva med ei nydelig lita strand.

Kjenn på stillheten

Hos oss er det stille. Vinden, fuglene og havet dominerer lydbildet. Ta deg tid til å hvile kroppen i lyngen og blikket mot en uendelig horisont.