- Midt i naturopplevelsen -

Velkommen til Nordkapp Camping.

Velkommen til opplevelsesrike dager på Nordkapp Camping i Skipsfjorden, kun 24 km fra Nordkapp - Europas nordligste hjørne. Kart posisjon: http://maps.google.com/maps?q=71.0274026,25.8894757

Hos oss bor du midt i naturopplevelsen på 71° nord i perioden 1. mai til 1. desember. Ønsker du å overnatte utenom sesongen kan det forhåndsbestilles.

Nordkapp og Magerøya er full av spennende opplevelser for hele familien. Her kan du oppleve midnattsol og nordlys, være med på alt fra den spennende Nordkapp-historien til utfordrende havfiske og storslåtte fjellturer på Europas tak.

Hvis du ikke finner det du trenger å vite på disse sidene, kontakt oss på telefon 0047 78473377, eller send oss en e-post til post@nordkappcamping.no.
 

 

  

Nordkapp Camping ligger like ved E69 i Skipsfjorden. Herfra er det 24 km til Nordkappklippen. Nordkapp Camping ligger 9 km fra Honningsvåg sentrum i retning mot Nordkapp.

Reisebeskrivelse til Nordkapp og Nordkapp Camping.

Langs landeveien.

Veien til Nordkapp (E 69) er av god standard. Derfor er det mange som velger bilen, motorsykkelen, bobilen eller bil med campingvogn som transportmiddel for sin reise til Nordkapp. Stadig flere kommer også på sykkel. Fra Olderfjorden og frem til Nordkapp er det fire tunneler som må passeres. Buss selskapet som tar deg til Nordkapp er Conex-FFR. Det er daglige avganger med rutebuss til Nordkapp hele året unntatt september og oktober måned. 

 Etter den undersjøiske Nordkapptunellen følger du E69 i 14 km til du kommer til et kryss som viser vei mot Nordkapp og veien inn til Honningsvåg sentrum. Deretter kjører du 6 km i retning Nordkapp. Her ligger Skipsfjorden og Nordkapp Camping.

Langs luftveien.

Flyplassen nærmest Nordkapp er Valan Lufthavn Honningsvåg. Herfra er det 6 km til Nordkapp Camping. Dette er en kortbaneflyplass som ligger 30 km sør for Nordkapp. Hit flyr flyselskapet Wideroe med direkterute fra Tromsø og Kirkenes.

De nærmeste stamflyplassene i Finnmark er Banak Lufthavn Lakselv, Alta lufthavn og Kirkenes lufthavn. Disse opereres av flyselskapene SASBraatens og Norwegian. Fra Lakselv er det 193 km til Nordkapp, fra Alta er det 238 km til Nordkapp og fra Kirkenes er det 590 km til Nordkapp.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Ivalo Lufthavn i Finland. Herfra er det 421 km til Nordkapp, noe som utgjør en kjøretid på ca. 6 timer. Hvis du ankommer med fly til Ivalo hjelper buss selskapet Eskelisen Lapin Linjat deg direkte til Nordkapp i sommerhalvåret.

Langs sjøveien.

Verdens vakreste sjøreise kalles turen langs skipsleia oppover Norges langstrakte kyst. Hurtigruten går i rute mellom Bergen i sør og Kirkenes i øst. Honningsvåg og Nordkapp er et naturlig og populært stoppested på turen både sørover og østover. Det er mulig å ta bil og motorsykler med på Hurtigruten. Både sørgående og nordgående skip anløper Honningsvåg havn daglig. Fra havna er det 8 km til Nordkapp Camping.